Massages....

Energetische massage


De energetische massage is een ontspannende massage waarbij ik extra aandacht geef aan de  chakra’s, overige energiepunten en meridianen in het lichaam en dit samen met de overdracht van de universele energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komen.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke en emotionele klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht en ontspanning in lichaam en geest op alle niveaus te herstellen.

Praktisch gebeurt de overdracht van energie aan de hand van specifieke strijkende, drukkende en pulserende bewegingen, handoplegging en verhoging van de energietrilling. Tijdens de massage worden er minerale edelstenen op of rond het lichaam gelegd. Deze worden intuïtief gekozen. De energie is op u persoonlijk afgestemd zodat spanningen, stress, blokkades en klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

Tijdens het uitvoeren van de massage kan je de werking van de energie voelen door bv. warmte, koude, rillingen, borrelende darmen, moeheid of een loom gevoel. Dit is echter volstrekt normaal en van voorbijgaande aard. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling zelf.

Deze massage is een volledige lichaam-, gezicht- en hoofdmassage met aansluitend een gesprek van 15 à 20 minuten.
Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde natuurlijke olie eventueel aangevuld met etherische oliën.


Bijdrage €80 voor 90 à 120 min

Voetreflexmassage


Bij een voetreflexmassage wordt de opname van zuurstof en de bloedcirculatie verbetert in het gehele lichaam. Hierdoor worden voedingstoffen beter opgenomen en afvalstoffen beter verwijdert. Door het stimuleren van de verschillende drukpunten onder de voet sturen de zenuwen gelegen bij deze drukpunten signalen uit naar verschillende zones in je lichaam. Deze zones zijn verbonden met onze organen, spieren, weefsels, beenderen, gewrichten, enz …

Er wordt een genezingsproces in gang gezet. Klachten zoals slapeloosheid, hoofdpijn, stress, stijfheid, spijsverteringsklachten verminderen, spanningen worden verlicht en de energie gaat weer volop stromen doorheen het hele lichaam.
De linker- & rechterhersenhelft wordt in balans gebracht.

De aandacht gaat volledig naar de voeten in plaats van naar je hoofd(het denken). Door de rustige aanrakingen komt je geest volledig tot rust. Je voelt je helemaal ontspannen en ook je voeten voelen lichter en soepeler aan.

Bijdrage is €60 voor 60 à 90 min.


Ontspannende massage


Het is een zachte, liefdevolle massage zodat je spieren ontspannen, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.  Je lichaam en geest worden in balans gebracht en de energie gaat weer volop stromen.
Aan de stresspunten in je nek en schouders wordt extra aandacht besteed.
De alledaagse spanningen verdwijnen en je komt helemaal tot rust.

Een massage heeft gunstige invloeden op zowel het lichamelijke welzijn als het geestelijke welzijn.
- Vermindert stress
- Stimuleert het geluksgevoel
- Verhoogt de weerstand
- Vermindert lichamelijke klachten
- Verbetert de bloeddoorstroming
- Ontspannen van de spieren
- Geeft energie

Bijdrage €80 voor 90 min / €60 of 60 min


Schouder-, nek- & hoofdmassage


Deze massage ontgift lichaam en geest en zorgt ervoor dat je de dagdagelijkse stress los kan laten
Er worden energetische blokkades vrij gemaakt voor een dieper welzijn.
Eerst worden de schouders en de nek los gemaakt met diepe, knedende, strijkende bewegingen zodat de spieren volledig kunnen ontspannen.
Vervolgens worden er op een rustige manier strijkingen & drukkende bewegingen toegepast op je gezicht, je hoofd en je schedel.
De spanningen worden helemaal weg genomen en je komt helemaal tot rust. Je ervaart een diepe ontspanning.
Het masseren van de schedel versterkt het zenuwstelsel en de bloedcirculatie.
Er wordt balans gebracht in lichaam en geest.


Bijdrage €45 voor 45 min.


Hoofd- (incl nek, schouders) en voetmassage


Bij deze massage worden zowel de bovenarmen, de nek, de schouders, het hoofd en het gezicht gemasseerd. De dagelijkse spanningen en stress zetten zich vaak vast op deze zones en kunnen zich hier ophopen en zorgen voor blokkades.

Door zachte, vloeiende massagebewegingen worden deze blokkades opgeheven waardoor het doel van deze massage wordt behaald nl. volledige ontspanning en relaxatie.

Een hoofdmassage zorgt ervoor dat:
* Het gehele zenuwstelsel tot rust komt.
* De vermoeidheid afkomstig van mentale spanningen en druk verdwijnt.
* Er verse zuurstof naar de hersenen wordt gestuurd.
* De circulatie van de vitale hersen- en ruggenmerg verbetert.
*  Haaruitval, vroegtijdig kaal en grijs worden vertraagd.
* De levensenergie in de hersenen wordt verhoogt.
Hoofdmassage is ideaal om stressklachten te verlichten en tot rust te komen.

Een voetmassage zorgt voor:
* Een betere nachtrust..
* Een betere werking van je immuunsysteem.
* Een betere stofwisseling.
* Stimulatie van het lymfesysteem waardoor vocht wordt afgevoerd.
* Ontspanning en daardoor een beter humeur.
Een voetmassage zorgt niet alleen voor ontspanning in je voeten maar brengt het gehele lichaam in balans en zorgt ervoor dat je beter geaard bent.
Het is een weldaad voor pijnlijke vermoeide voeten, verkrampte en gespannen benen. Het bevordert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden verwijdert.

Bijdrage €60 voor 60 min à 75 min.


Heb je nog vragen?
Maak hier jouw afspraak:

 
 
 
 
 
unsplash