Healingen

Klank Healing


Een klankschaalhealing werkt op het emotionele, mentale, energetische en fysieke lichaam. Bij het aanslaan van de klankschaal komt er een trilling vrij. Deze trilling kan je zowel horen als voelen doordat de klankschaal op je lichaam staat of er dichtbij in de buurt is. Jouw lichaam neemt de trilling van schaal op daar waar het nodig is. Je laat je gedachten los doordat je aandacht naar de klanken en trillingen gaan en wat dit teweeg brengt in je lichaam. Het heeft een heilzame werking en er wordt balans gebracht in lichaam en geest.
De voordelen van deze Healing zijn:

 • Diepe ontspanning voor lichaam en geest
 • Geeft nieuwe energie
 • Je voelt je helemaal ontspannen
 • Blokkades/spanningen worden losgemaakt
 • Verbetert de nachtrust
 • Het verlicht en lost pijnen op

Tijdens de behandeling lig je met kleren aan op de behandeltafel. Je sluit je ogen en je laat je meevoeren door de helende klanken en trillingen van de verschillende klankschalen. Nadien voel je je helemaal ontspannen.

Niet aangewezen  bij:

 • Hoge bloeddruk, (open) wonden, koorts, knobbeltjes
 • Bij zwangerschap niet in de 4 eerste maanden
 • Na operatie, hersenschudding of kneuzing 3 maanden wachten
 • Bij epilepsie, trombose, pacemaeker
 • Hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes

Deze behandeling kan gecombineerd worden met Reiki.
Bijdrage €60 voor 60 à 75 min

Reiki


Reiki is het doorgeven van universele genezende positieve energie.

REI betekent in het Japans universeel en KI staat voor levensenergie.
Door de aanraking op verschillende plaatsen op het lichaam of door op afstand wordt deze energie door gegeven en stroomt het doorheen het gehele lichaam.
In het lichaam bevinden zich verschillende energiepunten ( de Chakra’s) en rond het lichaam is er een energieveld (de Aura). De auralagen en energiepunten zijn heel belangrijk voor het fysieke en geestelijke welzijn van de mens.
Door deze handoplegging worden blokkades in het lichaam waargenomen en opgelost en gaat de universele energie weer stromen. De blokkades zijn je pijn en schaduwkanten die voorkomen dat je energie vrijuit gaat stromen.
Naar mijn gevoel worden er soms ook minerale stenen rond of op het lichaam gelegd. Bij het gebruik van kristal stenen ontstaat er een verhoging van de energiestroming naar de verschillende chakra’s.

Gedurende de behandeling lig je met je kleren aan volledig ontspannen onder een warme deken.

Reiki kan gecombineerd worden met Klankschaalmassage & healing.

Healing op afstand ook mogelijk.


Bijdrage €60 voor 60 à 75 min / €80 voor 90 min / voor kinderen €30 voor 30 minAcces Consiousness Bars®


De Access Bars® healing komt van de Bars Access Consciousness®. Een energetisch lichaamsproces, wat de toegang baant tot het bewustzijn. Het is een zachte ‘hands-on’ methode die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren 90. 
Access Bars® frist je energiehuishouding op om zonder te praten gedragspatronen en belemmerende emoties, gedachten en gevoelens op een positieve manier te veranderen.
Na elke sessie zal je beter in staat zijn de oneindige mogelijkheden en keuzes te zien, in plaats van je geremd voelen door emoties, gedachten en (andermans) oordelen en houdingen. Mensen getuigen na (een reeks van) Bars sessies van onder andere meer ruimte in hun hoofd, verbetering van slaap,  minder negatieve gedachten, lichamelijke vooruitgang, soms zelf herstel van langdurige pijn/ziekteverschijnselen.

De 32 punten die aangeraakt worden bevatten alle elektromagnetische lading van alle houdingen, gedachten, overtuigingen en emoties die je over wat dan ook hebt gevormd in je leven. Door de aanraking ontstaat een energiestroom waardoor de geblokkeerde lading weg kan.
Je gaat minder handelen en functioneren vanuit je gedachten en emoties, en meer vanuit waarnemen, weten en zijn. Je verruimt je bewustzijn en je
voelt de ruimte om werkelijk jezelf te zijn.
En wanneer merk je dat dan? De meeste mensen voelen zich na een sessie in ieder geval al ontzettend ontspannen, ervaren een helderdere lege geest, en de ‘drang’ om in deze staat de rest van de dag nog door te brengen. Een betekenisvolle verandering wordt vaak gemerkt na 4 tot 5 weken. Wat voor verandering dat dan precies is, is voor iedereen anders. Ook kan elke sessie die je ontvangt anders voelen dan de voorgaande, tenslotte ruim je elke keer weer wat anders op.

Niemand weet van tevoren wat the Bars™ sessies voor je gaan doen. De verhalen en ervaringen zijn heel uiteenlopend.
Al meer dan 20 jaar wordt deze behandeling toegepast, en op basis van alle verzamelde ervaringen blijft onderstaande lijst een goede norm waar Bars heilzaam op werkt:

* angsten en fobieën
* depressie
* psychische klachten
* vermoeidheid
* slapeloosheid
* lichamelijke (pijn) klachten
* zwangerschapsverloop en post-nataal verloop
* hypersensitiviteit
* betere concentratie
* helderder in het hoofd
* beter bij jezelf blijven
* betere leerprestaties
* stress verminderend
* immuunsysteem versterkend
* verbetert de relatie met jezelf en anderen
* een positievere houding ten opzichte van het leven.

Access Bars is een volledig veilig proces. Van baby tot ernstig zieke tot zeer bejaard, in geval van pacemakers en hartproblemen, epilepsie, migraine of andere kwalen, ieder lichaam is geschikt.

Bijdrage €70 voor 75 min

Soul Healing


Bij de Soul Healing wordt er heling gebracht op delen van de Ziel die in disbalans zijn. Via het onderbewuste maak ik contact met jouw Ziel om zo te weten te komen waar je tegenaan loopt of wat er doorbroken of losgelaten mag worden. Samen gaan we op zoek naar bepaalde levensvragen en doelen.
Enkel voorbeelden van vragen kunnen zijn:
Waar in mijn lichaam voel ik disbalans?
Welke blokkades/intrusions mogen verwijdert worden?
Welke trauma’s of karmastukken op de familielijnen mogen geheeld worden?
Welke verloren zielendelen mogen terug geïntegreerd worden?
Welke richting moet ik nu uit in mijn leven?
Wie was ik in een vorig leven?
….
Aan de hand van een intakeformulier, dat je op voorhand toegestuurd krijgt, kan jij aangeven wat jij van je Ziel graag wilt weten. Tijdens het intakegesprek overlopen we de vragen met je antwoorden. Na het gesprek mag je gaan liggen op de behandeltafel onder een warm dekentje en neem ik je mee op reis... Je wordt in een (lichte) trance gebracht via een meditatie of bodyscan.
Ik begeleid jou naar jouw onderbewustzijn om daar contact te maken met jouw Ziel. Je voelt je veilig en ontspannen. Gedurende deze Soul Healing stel ik jou vragen en jouw antwoorden schrijf ik op. Jij bent je bewust van elk antwoord dat je geeft en je kan duidelijk aangeven wat jij nodig hebt.
Na de sessie praten we nog even na over wat je allemaal ervaren hebt.
Dit is een intensieve heling die 4 à 5u in beslag neemt.

Bijdrage is €140.

Heb je nog vragen? 
Maak hier jouw afspraak:

 
 
 
 
 
unsplash