Sjamanistische healingen

Soul Healing


Bij de Soul Healing wordt er heling gebracht op delen van de Ziel die in disbalans zijn. Via het onderbewuste maak ik contact met jouw Ziel om zo te weten te komen waar je tegenaan loopt of wat er doorbroken of losgelaten mag worden. Samen gaan we op zoek naar bepaalde levensvragen en doelen.
Enkel voorbeelden van vragen kunnen zijn:
Waar in mijn lichaam voel ik disbalans?
Welke blokkades/intrusions mogen verwijdert worden?
Welke trauma’s of karmastukken op de familielijnen mogen geheeld worden?
Welke verloren zielendelen mogen terug geïntegreerd worden?
Welke richting moet ik nu uit in mijn leven?
Wie was ik in een vorig leven?
….
Aan de hand van een intakeformulier, dat je op voorhand toegestuurd krijgt, kan jij aangeven wat jij van je Ziel graag wilt weten. Tijdens het intakegesprek overlopen we de vragen met je antwoorden. Na het gesprek mag je gaan liggen op de behandeltafel onder een warm dekentje en neem ik je mee op reis... Je wordt in een (lichte) trance gebracht via een meditatie of bodyscan.
Ik begeleid jou naar jouw onderbewustzijn om daar contact te maken met jouw Ziel. Je voelt je veilig en ontspannen. Gedurende deze Soul Healing stel ik jou vragen en jouw antwoorden schrijf ik op. Jij bent je bewust van elk antwoord dat je geeft en je kan duidelijk aangeven wat jij nodig hebt.
Na de sessie praten we nog even na over wat je allemaal ervaren hebt.
Dit is een intensieve heling die 4 à 5u in beslag neemt.

Bijdrage is €140.

Axis Mundi Reading & Healing met lichtfrequentie


Dit is een sjamanistische healing om blokkades op te sporen, te zuiveren en los te laten. De Axis Mundi is een verticale energetische lijn die doorheen jouw 7 hoofdchakra’s loopt.
Na een intakegesprek mag jij lekker gaan liggen onder een dekentje.
Met mijn sjamanendrum en klanken neem ik je mee op reis…. Je voelt je volledig ontspannen en veilig.
Tijdens de healing leg ik mijn handen op de 5 zielendelen (waarin de chakra's zich bevinden) van jouw lichaam om te voelen waar er blokkades zijn. Ik maak notities van alles wat ik voel, channel & zie.
Blokkades kunnen van iets recent zijn of wat je eerder in dit leven hebt meegemaakt of wat er in vorige levens is gebeurd.

Het kan ook zijn dat ik je vragen stel, zodat je bewuster de blokkades van emoties, pijn of verdriet kan voelen, transformeren en loslaten.

Via intentie en frequentie (lichtfrequenties, -taal, -coderingen) te plaatsen in jouw lichtlichaam vindt de healing plaats.
Na toestemming van jouw Ziel, neem ik deze mee voor een lichthealing van Ulgen. Daar ontvangt jouw Ziel een zegening of downloading
van de Bronenergie (hoge frequentie energie). Deze energie frequentie wordt vervolgens gestuurd naar 3 plaatsen in jouw lichaam.

Ik sluit af met het harmoniseren van de deze energie en het plaatsen van spiegels in jouw lichtlichaam.

Dan is er nog even tijd voor een nagesprek met een glaasje water.

 

Bijdrage €60 voor 90 min. / €80 voor 120 min. incl. gesprek.


Soul Retrieval


We maken eerst tijd voor een intakegesprek zodat jij kan aangeven waar je mee zit, wat je mist of waar je voelt dat er iets energetisch en/of iets lichamelijks niet klopt.
Tijdens deze sjamanistische healing gaan we samen op pad om eerst intrusions (energieën die niet van jou zijn) te verwijderen. Dit wordt gedaan via de techniek extractie. Deze energieën kunnen lichamelijke en psychische problemen veroorzaken. Met hulp van mijn spirits en krachtdieren spoor ik de intrusions op en verwijder deze via handelingen op het lichaam.
Nadien worden er verloren zielendelen terug gehaald via een Soul Retrieval.
Een verloren zielendeel is vertrokken door een onveilige situatie in het verleden. Dat kan zijn na allerlei traumatische situaties zoals een ongeluk, een scheiding, afwijzing, operatie, het overlijden van een dierbare, armoede, harde geluiden, …
Met de sjamanendrum die fungeert als soulcatcher, mijn spirits en krachtdieren halen we de verloren zielendelen terug en integreren deze weer in je lichaam en energetisch veld.
Ik sluit af met het harmoniseren van lichaam en ziel door de universele energie van liefde te laten stromen.
Dan is er nog even tijd voor een nagesprek met een glaasje water.

 

Bijdrage €60 voor 90 min. incl. gesprek. €80 voor 120 min & €100 voor 180 min.

Power animal retrieval


Na een intakegesprek, waar jij aangeeft waar jij tegenaan loopt, welke vraag jij hebt of welke eigenschappen je mist, mag jij gaan liggen op een bed onder een zachte deken.

Dan begeleid ik ons met mijn sjamanendrum en zang naar een zee van ontspanning… aansluitend neem ik je mee met mijn stem en begeleid je op je verdere reis (meditatie) om zo te ontdekken waar er blokkades zijn en wat er geheeld mag worden.
Via jouw krachtdier komen we dit allemaal te weten. Jij vertelt hoe het met jouw krachtdier gaat. Hoe het beweegt. Hoe het eruit ziet. Wat het doet of wat het nodig heeft enz.
Met ondersteuning van mijn gidsen, mijn krachtdieren en de spirits wordt jouw krachtdier geheeld.
Aanvullend geef ik jou de kracht(en) van een Power Animal (krachtdier) wat jij op dat moment nodig hebt via zang, mijn sjamanendrum en andere muziekinstrumenten.
We sluiten af met een gesprek en een glaasje water.

De bijdrage €60 voor 90 min. incl gesprek. €80 voor 120 min.

Heb je nog vragen?
Of maak een afspraak

 
 
 
 
 
unsplash